Geen producten in uw winkelwagen.

Storytelling-reviews

Deze sectie van mijn website is voorgehouden voor storytelling-reviews. Dat doe ik voor één van mijn allergrootste passies, namelijk films. Als ik zaken doe die te maken hebben met storytelling, waarover ik iets kan schrijven, dan zal dat ook hier te vinden zijn: theater, reis, uitstap, uiteenzetting, … Noem maar op. 

Als je geïnteresseerd bent in storytelling, dan is dit dé plek om het in werking te zien in het dagelijks leven! 

Alle reviews zijn trouwens hetzelfde opgebouwd. Alles krijgt een score op 100 en die score is opgebouwd uit 4 keer 25 punten. Er zijn 25 punten te verdienen per thema, namelijk. De vier pijlers die ik het belangrijkste vind aan storytelling; empathie, authenticiteit, impact en call to action. Zo is er een duidelijke structuur om scores te geven aan films en andere zaken. 

Tot snel! 

Comments (1)

 • A WordPress Commenter
  januari 7, 2023

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *